• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Filosofie

 

 

We willen dat je je mooi voelt als je de sieraden van Riverstones draagt én dat je geïnspireerd raakt om meer ‘beauty in the rush of life’ te vinden.

Riverstones

Mijn naam is Ronja en ik ben de oprichter van Riverstones. In 2013 ging ik een paar weken naar Bali om na te denken over wat ik wilde met mijn leven. Eenmaal tot rust gekomen begon ik met het schetsen van sieraden en is het idee voor Riverstones ontstaan.

Ik merk dat ik in momenten van stilte het meest geïnspireerd raak. Dit gebeurt meestal tijdens een yogales of als ik wandel in de natuur. Mijn energie gaat stromen en de ideeën voor nieuwe ontwerpen komen als vanzelf. 

Wat ons betreft haalt een Riverstones vrouw alles uit het leven, maar doet zij dit wel bewust. ‘Finding beauty in the rush of life’ is niet voor niets onze missie. Wij willen je met onze sieraden inspireren om je dromen en ambities na te jagen, maar af en toe ook een stapje terug te doen. Door bewust stiltemomenten in te plannen in je dagelijks leven kom je lichamelijk en geestelijk even tot rust. Dit maakt het gemakkelijker om naar je intuïtie te luisteren en in contact te komen met je eigen energie.

 

"De sieraden van Riverstones zijn opvallend genoeg om een statement te maken, maar overschreeuwen nooit de vrouw die ze draagt."

Holistik

About Riverstones